Kort verslag
Blijf op de hoogte en volg Denise
12 Oktober 2012 | Nederland, Nunspeet
Hier even hele kleine update, deze week hebben we niet heel erg veel gedaan. Hier en daar wat computer les gegeven en bijna elke ochtend geholpen op de babygroep. Voor dit weekend is ons plan om morgen naar een bruiloft te gaan op zijn ghanees en daarna hebben we in de middag nog weer een begrafenis. Dan is de zaterdag al voorbij. Op zondag gaan we eerst naar de kerk, dan nog een ceremonie en dan door naar het zwembad!
Komende week bestaat waarschijnlijk uit les geven op de computer, de baby groep en voor de rest niks bijzonders denk ik. Volgend weekend gaan we naar Tamale, hier gaan we naar Mole een nationaal park, kijk er erg naar uit! Zal dus volgende week ergens na het weekend weer online komen, de foto's worden hoop ik binnenkort weer geplaatst, broer, alvast heel erg bedankt!!!
Liefs uit ghana!
12 Oktober 2012 - 23:50
Buuf Agnes:
Hoi Denise,
Hier dan eindelijk eens een reactie van mij. Tussen de bedrijven door heb ik je verhalen gelezen en als ik de foto's bekijk zie ik je sralen en volop genieten van de kinderen! Geweldig! Ik lees dat je er ook regelmatig op uit trekt om van alles te zien en mee te maken van het land, wat een ervaringen doe je op. Je ging weg met een koffer vol kleertjes en je komt straks terug met een koffer vol mooie herinneringen. Jammer dat je af en toe wat gezondheidsprobleempjes hebt, hopelijk gaat het nu verder goed! Nog een fijne tijd verder! Groetjes uit (een regenachtig) Nunspeet. -
12 Oktober 2012 - 23:53
Agnes:
Een klein type foutje: sralen moet natuurlijk stralen zijn! -
15 Oktober 2012 - 09:03
Gerald:
Heel veel plezier weer deze week!!!
:D -
21 Oktober 2012 - 16:43
Margriet:
Hoi Denise,
Het grootste deel van je avontuur zit er al op! Wat gaat dat snel. Ik ben benieuwd wat je met deze ervaring gaat doen.
zo te zien voel jij je thuis in dat warme Afrika, vanwege de kids, waar je voor zorgt, en de mooie natuur waar je zo te zien erg van geniet.
Mooie foto bij de waterval!!
Groetjes en liefs van Margriet.( ja hoor, nog steeds woonachtig op nummer 4). -
25 Oktober 2012 - 13:49
Henriette Krab:
Hey Denise,
Succes bij alles wat je doet! Vooral de babygroep zal echt wat voor jou zijn!
Indrukwekkend! Groetjes, Henriëtte ( uit de Bloementuin) -
26 Oktober 2012 - 13:07
Mirjam:
Gefeliciteerd met je verjaardag! Veel succes toegewenst de laatste week. liefs, mirjam